Söker du billig linsvätska?

Linsvätska är en mycket viktig del i hanterandet och skötseln av linser för dig som inte använder endagslinser. Använder du endagslinser behöver du ingen linsvätska utan kastar din kontaktlins efter dagens slut. Genom att ta hand om dina linser minskar du risken att drabbas av infektioner eller andra komplikationer med dina linser. En bra start är att lära sig hantera sina linser på ett hygieniskt sätt och att använda bra linsvätskor på rätt sätt. En bra skötsel av dina kontaktlinser kommer hjälpa sig att spara in onödiga utgifter. Vilken linsvätska du ska välja beror bland annat på om du har mjuka eller hårda linser.

Användningsområden

Linsvätskor har normalt flera olika användningsområden såsom rengöring / sköljning, desinfektion och förvaring mellan användningstillfällena. Regelbunden rengöring av kontaktlinserna minskar som nämnt risken för infektioner men minskar risken för försämrad linsskärpa. Rengöringen av linser med linsvätska dödar virus, bakterier och svampar som lätt hamnar på linsen. Rengöring tar även bort de beläggningar som bildats på linsen och som kan medföra irritation i ögonlinsen eller andra komplikationer.

Alla återanvändbara linser (t.e.x månadslinser) som används flera gånger rekommenderas att du rengör och desinfekterar med linsvätska. Detta för att linsvätskans egenskaper hjälper till att bibehålla linsernas kvalitet, fuktighet och skärpa. Eftersom linserna utvecklas kontinuerligt är det viktigt att välja en linsvätska som motsvarar den kvalitet och det material som används i just dina linser. Det är nämligen inte så att alla linsvätskor fungerar optimalt med alla typer av linsmaterial.

Billig linsvätska finner du hos samtliga återförsäljare som recenseras på denna sida. För bästa pris, var god besök vår huvudsida www.billigalinser.nu

Undvik kontaktlinser problem. Köp dina kontaktlinser på Internet. Billigare än så blir det inte!